Tonsofrock-heavymetal.no-500x80 Bolverk%2023

Glimt i øyet

av yngve

Bandet slapp skive nettopp, her hører du den:

***

Nyhet fra 29.05.21:

Da er førstes smakebit ute:

***

Nyhet fra 26.05.21:

Glimt Band 21 Foto Lars Jørpeland

Bandbilde, fotograf: Lars Jørpeland

Bandet stiller med atmosfærisk post-blackmetal.

Det er Stian Gundersen som tipser, han kjenner vi fra Blood Red Throne og Son Of A Shotgun, band som er et stykke unna atmosfærisk musikk, dette kan bli spennende å følge. Han røper at i tillegg til ham, består bandet av "...Kristoffer Blastbeat Lunden (Arvas/Son Of A Shotgun) på trommer og vokal, Roald Floberg fra Arvas på gitar og renvokal, og en som er ny i gamet; Espen Lislevand Pavljuk (gitar)". Espen er en barndomskompis av Stian, og har faktisk "...skrevet mesteparten av låtene."

Facebook

Bandcamp

"Alt er spilt inn i Meathook Studios, med Ivan (Son Of A Shotgun/Blood Red Throne) bak spakene. Jack Shirley, som har mikset Deafheaven, har mikset og mastret dette" forteller Stian, og det er de veldig happy med. "Deafheaven uten tvil er en av våre største inspirasjoner."

Stilen er nevnt, atmosfærisk/post black, og med en del "...lystige toner, så langt ifra det vi vanligvis bedriver tiden med" sier Stian, og han har et poeng. Singel kommer på lørdag, låten 'Nøkkerose' dukker opp i forkant av albumet (selvtitulert og med releasedato 25. juni, digitalt,. lp kommer senere i år). 

Glimt 21