Karmøygeddon 23 B

Gotham Nights med Long Night (Oslo, 02.11.19)

av yngve

Halloweenfeiring med band og Dj's på Misfornøyelsesbar i Oslo.

Bandet Long Night har vi vært innom flere ganger her på Heavymetal.no, og bandet teller jo blant annet selveste Arni i staben vår på gitar.

Les anmeldelse HER , intervju HER .

"I tillegg til Gotham Nights' faste DJs kommer også Goth Bomb v/DJ Eveghost, (Scarlet's Remains, Christ vs. Warhol) og DJ Megasuperbabe til å gjøre en gjesteopptreden, så her er det all grunn til å børste støv av dansebootsene! Lokalet for kvelden er Misfornøyelsesbar i Storgata - perfekt for Halloweenfest, og to etasjer, bedre blir det ikke!"

  • Dato: Lørdag 2. november
  • Sted: Misfornøyelsesbar
  • Tid: 21:00 - 03:00
  • Alder: 20 årsgrense (vakten i døren, samt de i baren må kunne se at du er deg, og hvor gammel du er, så tenk på at evt. masker til Halloweenkostymer må kunne tas av for identifikasjon)
  • Pris: 210 spenn i døra, eller 190 i forsalg (d et er veldig begrenset med billetter så det lønner seg å forhåndsbestille!)

"For å forhåndsbestille setter du inn 190,- på kontoen til Christiania Gothic konto nr: 1503.15.98203 Vi har også vipps-nr. 24534 (Christiania Gothic). Merk betalingen med Gotham Nights Halloween + fullt navn på alle du bestiller billetter til, så setter vi deg/dere på liste i døra."

Arrangementet på Facebook