Tons Of Rock 2022 Rk Rockedame Heavymetal 580x80

Harm på Usa-turne

av yngve

Harm utgjør sammen med tre andre band en turnepakke som skal vekke harme i Usa. Det er snakk om 8 datoer, hvor det er inkludert et stopp i selveste Las Vegas.

Mandalsbandet har Heavymetal.no fulgt lenge, helt siden den første demoen, så når Steffan ringte opp og fortalte at det er duket for tur over there, da gjør man klar en artikkel :). Det er en tid siden vi har hørt fra gjengen, men Steffan forteller at dette var et bevisst valg. "Vi har trukket oss tilbake for å virkelig gi vårt beste i skriveprosessen inn mot ny skive, og er nå på vei ut. Vi entrer studio rett etter turneen for å spille inn skive nr. 3." Han legger til at ytterliger info kommer, hold deg her på Heavymetal.no om du vil følge med på bandets bevegelser.

Som du leser av plakaten er banda Harm skal dele scenen med Matanzick fra Hamar, Denver-bandet Death Bed Confession og det nordnorske pønkebandet Ingloriuos Retards . Harm headliner disse datoene. 

Det er bare å støtte opp om Harm , engasjement, overlevelse og styrke er tre bestanddeler denne gjengen har mye av. Mens jeg har deg her, sjekk gjerne klippet under. Når vi er inne på plakaten, informerer Steffan litt rundt hvem som står bak: "Den er laget i samarbeid med Par Olofsson (Exodus, Harm, Immortal, Antares Predator, Malevolent Creation, Aborted osv.). Layout er laget i samarbeid med Mads Jaatun Pedersen."

Image