Karmøygeddon 23 B

Haunted By Silhouettes + 2 (Trondheim, 11.03.23)

av yngve

Haunted By Silhouettes 23

Bandet feirer tiårsjubileum i hjembyen. Support er Ilhalung og Blånæggel.

Haunted By Silhouettes@Facebook

Gitarist Stian forteller til Heavymetal.no at "...bandet feirer hele 10 år, og vi har derfor skaffet oss en dato i ærbødige Olavshallen den 11.mars."

Pressemeldingen forteller blant annet at Haunted By Silhouettes har "...turnert Norge i flere runder fra Tromsø i Nord, til Kristiansand i sør. I 2020 var det endelig tid for at gutta skulle ta med seg musikken til utlandet, men pandemien satte en stopper for turneplaner i utlandet. En ide om en storstilt feiring av bandets musikk i hjembyen Trondheim, dukket derfor opp."

Det forteller at det var et ønske å dra på skikkelig, "...og ved å arrangere konserten i Olavshallen får vi en profesjonell aktør med godt renomme med oss på laget. Da får vi presentert musikken vår på en enda heftigere måte enn vi klarer å få til på klubbscenene rundt omkring i Norge. Det er også et ganske stort steg opp for oss som band å arrangere en konsert på en scene med så stor publikumskapasitet, da vi enda er å regne som et undergrunnsband, men vi må satse litt for å komme oss opp og frem."

Ti år

"Den storstilte feiringa i Olavshallen markerer derfor starten på et nytt kapittel i bandets historie. Om det blir ti nye år, vil tiden vise, men før da skal de ti foregående årene feires.

Vi har dratt på med både lokale, lys og lyd, så dette blir noe våre fans ikke har sett før. Vi har også fått med oss to utrolig flotte band å dele kvelden med. Punkerne i Blånæggel vil servere høyrefotmusikk av ypperste klasse, mens Ilhalung vil by på toner fra det litt mørkere hjørnene av metalmusikken. Det blir en kanon kveld fra start til slutt."