H Madd

Heart In Hand "A Beautiful White"

av yngve

10922746 10152719879648577 217634390307839839 NSelskap: Century Media

Release: 03.11.14

Moderne core med melodier, litt stresset vokal, men samtidig en utgivelse som er helt ok.

Heart In Hand@Facebook

(Ps! Bandet er nå oppløst til info).

Musikken er metalcore, det er mye groove, en hel del melodiske føringer og bra instrumentering. Noe av dette kunne like gjerne ha vært en helt annen stil, men vokalen styrer nok mye av dette over i en energisk oppdatert grøft.

Leser vi presseskrivet, som jeg gjorde etter at jeg forfattet avsnittet over, ser vi at de bruker melodisk hardrocre som forklaring, kanskje jeg har noe på stell allikevel? :).

Lyden er prima, drivet er der, vokalen er litt mye for meg, for det blir mye energi og skvising av stemmebåndene. Takler du det er dette nok et band du vil like, for musikken under vokalen er ofte veldig kul. 

Jeg har hørt mange slike band, og dere som leser her fast vet at jeg ikke dømmer nord og ned bare fordi min personlige smak ikke møter innholdet på en skive - slik er det også denne gangen, men samtidig er dette et band jeg ikke helt finner roen med heller. At de spiller bra og har bra lyd er ikke alltid nok. Kanskje tar jeg feil når jeg sier at jeg føler den sjangeren muligens begynner å bli litt klar for utskiftning? Er jeg kanskje i utakt med den yngre generasjonen, og at dette er gull?

5/10

Tracklist:

 1. Mae 
 2. A Beautiful White
 3. Colours And Chemicals 
 4. Crying Shame 
 5. … 
 6. Poison Pen Letters 
 7. Last Night 
 8. Regain.Recover. Reprise
 9. New Years Eve 
 10. My Heart Belongs In Denmark
 11. Never Again 
 12. Jasmine