Karmøygeddon 24

Hellbotn Metalfest 2022

av yngve

Hellbotn 22I slutten av august er det duket for mange extreme band på Kolben. Kolben Kulturhus ligger på Kolbotn, ikke så langt fra Oslo. 

"I år er vi heldigvis tilbake for fullt" forteller festivalledelsen, representert av medarrangør Mette Erdal. Etter gjennomføring med pandemirestriksjoner er de naturligvis glade for å kunne male med den svarte, tykke penselen igjen. 

"Som vanlig går festivalen over to dager, og lokasjon er som alltid Kolben kulturhus i Kolbotn sentrum. Festivalen har konserter i kulturhusets to saler, og foajeen bygges om til barområde. Det er faktisk kun 11 minutter med toget fra Oslo sentrum til Kolbotn! Dette blir en fest vi tror du ikke vil gå glipp av."

Tyske Destruction og svenske Nifelheim headliner hver sin dag, og festivalen er fornøyde med årets plakat: "Vi er stolte av årets lineup, som vi mener kan imponere selv de særeste metalhuene med sin perfekte sjangermix. Hele seks band er fordelt på de to scenene per dag. Lineup fredag er Destruction, Myrkskog, Koldbrann, Vemod, Magmakammer og Reptillian. Lørdagen line-up er Nifelheim, Impaled Nazarene, Deathhammer, Diskord, Inculter og Canoon. I tillegg til DJ Metalbastard som også vil komme og lage litt støy."

Samarbeidspartnere

"Som tidligere år samarbeider Hellbotn Metalfest med Katakomben, som i tillegg til å ha en egen platestand i lokalet, hjelper banda med å få solgt merch. I forhold til mat stiller O´Learys Kolbotn med egen Hellbotn-meny, som alle besøkende med festivalbillett kan få kjøpt i restauranten, og som ligger rett over torget for Kolben. Og Quality Hotel Entry er fortsatt festivalhotellet, men det ryktes at det er helt utsolgt i forbindelse med Hellbotn. Tilreisende publikum anbefales derfor å booke et hotellrom enten i Oslo sentrum eller i Ski."

Hellbotn@Facebook

Billetter kjøpes HER .