210525 Heavymetal No Bannerannonse Kg2022 80x500px

Herman Frank "Two For A Lie"

av yngve

Herman Frank 21Selskap: AFM Records

Release: 21.05.21

Bandet leverer traust og lite spennende metal.

Herman Frank@Facebook

Ikke stort mer å skrive egentlig, det er produsert bra, moderne metallisk lyd, kraftig, typisk tysk, i gata til de litt kjedelige banda som leverer run of the mill-metal. Og ikke legg for mye vekt på de klippene helt nede, Youtubekvaliteten er så ræva i forskjell til det skiva er at det er flaut. 

Om man liker dette, more power to ya, men her i huset er dette en av en endeløs rekke av utgivelser som låter som fryktelig mye annet. Og i min verden er mangelen på egenart såpass sterk her at det ikke blir gitt mer oppmerksomhet. 

Feite riff, det faktum at Herman Frank jo var del av Accept i en kort periode, perioder, vil vel trigge Acceptfansen, men Two For A Lie er langt under kvaliteten til de fire skivene han leverte med Sollingebandet.

Om jeg er for drøy nå får det være. Det er IKKE dårlig, bare veldig oppbrukt, kjedelig, streit, typisk. Uansett hvor mange ganger jeg spiller denne, skjer det lite utvikling. Låtene låter som de gjorde første gangen, de vokser ikke, det blir bare mer av det samme. Liker du Teutonic Order under her, liker du dette. En stram metallåt, en av de bedre på skiva. 

Karakteren var vanskelig, men i en balansert behandling, mellom at det jo ikke suger isolert sett og det jeg selv mener, havner jeg på en femmer. Overflødig, men det har sitt marked, og jeg vil tro at det i Tyskland blir streamet og solgt den del av denne utgivelsen.

5/10

Tracklist:

  1. Teutonic Order
  2. Venom
  3. Hate
  4. Eye of the Storm
  5. Liar
  6. Hail the New Kings
  7. Just a Second to Lose
  8. Danger
  9. Stand Up and Fight