H Madd

Herod "They Were None"

av yngve

Herod TwnSelskap: Mighty Music/TARGET DISTRIBUTION

Release: 02.05.14

Sveitserne i Herod har lagt seg tett opp mot type Cult Of Luna og noe av Isis, det dreier seg altså om tungsinnet, lengtende og mørk musikk. 

I tilfelle Herod er metallen dominerende, så i den grad jeg kan påberope meg kunnskap på referansene, er det mer Cult Of Luna enn Isis.

Herod@Facebook

Det er nok en skive du skal høre i et jafs, mer enn å tenke låter. Det er fokus på en dyster følelse og en sår greie, noe de til en viss grad fikser å formidle. Nå er ikke jeg helt i målgruppen tror jeg, men jeg hører da at de har mye på stell. men samtidig hører jeg også at det ikke er palleplass, det har litt å gå på. 

6/10

Tracklist:

 1. The Fall
 2. Glory North
 3. Inner Peace
 4. Northern Lights
 5. Sad Hill part 1
 6. We Are the Failure
 7. Albert Fish
 8. Betraying Satan
 9. Watch'em Die
 10. No Forgiveness for Vultures
 11. Sad Hill part 2