Karmøygeddon 24

In The Woods signerer kontrakt

av yngve

TtttIn The Woods har signert kontrakt med Debemur Morti, her leser du litt rundt dette og en liten uttalelse fra trommeslager Kobro.

Debemur Morti har sendt ut en pressemelding, jeg henviser til selskapets hjemmeside , hvor du kan lese mer om du har lyst. 

Jeg meldte jo inn bandets tilbakekomst for en tid tilbake, og har kjørt intervju med bandets nye vokalist Tommy . I tillegg har det kommet på plass noen medlemmer, flere gjenstår, men nå er altså kontrakt signert, som jo er et viktig steg på veien mot å slippe skive.

På mitt spørsmål om hvorfor de valgte Debemur, forteller Kobro at det handler om de nære ting. Han trekker fram punkter som at de tenker likt som bandet, at de "...ikke er (som mange) copyright-huntere, og at de sier de rette tingene, de man vil høre. Selskapet er aboslutt det rette stedet for In The Woods..."

In The Woods...@Facebook

Selv om Kobro er i førersetet, understreker han at kontrakten ble framforhandlet og det hele avgjort i fellesskap, som en bandavgjørelse. Smart. 

Hva  dealen innebærer i detaljer får vi selvsagt ikke vite, men Anders (Kobro) røper at de får det de vil ha og ber om. Så er det bare å følge med på om trommisen kommer kjørende i en svart matt Dodge Charger neste gang vi ser ham i nabolaget. Men fra spøk til Halvor, i hin dager inkluderte jo en kontrakt studiobudsjett og andre økonomiske detaljer, det er ikke alltid tilfelle idag, men at In The Woods... er et såpass kjent band at de får litt uttelling på dette, det er jeg ikke i tvil om. Dette gjelder vice versa også, for som Kobro slenger på helt på tampen: "Vi er den største signeringen i selskapets historien..."