Oslo Hardrockfestival 22

Invaders + Last Lightning + Hate Angel (Oslo, 19.10.19)

av yngve

Unnamed

Trippelpakke på SubScene denne kvelden.

"Det er fri aldersgrense, unge band og rimelige billettpriser. 50,- (18+), 25,- (U18)" forteller Kamilla fra Sub. Hun legger ved litt info pm banda.

Edit: Regency måtte avlyse, Last Lightning stepper inn.

Arrangementet på Facebook

"Invaders ble startet i 2015 og har siden da vært bestemt på å spille rå og aggressiv metal. De blander elementer fra thrash- med tidlig death- og blackmetal. I 2017 imponerte de på Tons of Rock, og i år er de sterkere enn noensinne med ny besetning.

19. oktober gjester de Sub Scene med release for sin nye utgivelse The Nights of Terror. Det blir skrik og vræl med høyt volum som du sent vil glemme!"

Last Lightning: Follobandet spiller black metal med elementer fra punk og heavy metal. Bandet er aktuell med låta Galgen, og slipper enda en låt fra sin kommende EP bare noen dager før konserten.

Hate Angel er en powertrio som holder til i Oslo. Bandet ble startet i november 2017 og har siden da spilt thrashmetal med elementer av black- og deathmetal. De har spilt energiske opptredener på diverse klubberscener i Oslo og i februar entret de studio og slapp debut EP-en Chosen Ones."