Karmøygeddon 23 B

Jack Dalton "Part 2..."

av yngve

4591309411Full tittel: "Part 2: Last Breath Before The Dive"

Selskap: 

Release: 18.03.13

Fantastisk skive!!!! Merkelig hardcore, hybrid med like deler råskap og melodi, fresende rock dynket i pop.

Dette er jo del to av trilogien jeg tidligere har nevnt, og hvor jeg i første runde ble litt satt ut av hvor tøft dette var og kunne bli. Nå løsnet det allerede i første spor, hvorpå jeg gikk rett i kosemodus og ble der i runde etter runde.

Lyden er helmaks, trøkket er der, spillegleden syder og jeg må si meg litt uenig i når bandet sier følgende "...du kan ikke la være å føle på frustrasjon og desperasjonen som formidles." Jeg er i motsatt ende, jeg blir kjempeglad av disse sangene. Det eneste jeg er frustert over er når skiva tar slutt.
Lekende hardcore med en utrolig nerve, et utrolig driv og et band som overgår Blood Command, selv om disse to banda egentlig har litt forskjellig angrepsvinkel. Dette kan minne om det uekte barnet til Benea Reach og Lydia Laska, skodd på god gammel pønkeattitude.

Denne blir presset på vinyl, den skal jeg ha. 

Sist var karakteren 7/10, jeg har ingen problem med å heve denne med ett poeng. Jeg har ikke voldsom tung peil på denne formen for musikk, jeg har litt vanskelig for å finne korrekte referanser, men som vanlig driter jeg i alt, smører ørene og tar imot - og her er det ikke mye å sette fingeren på.

Produsent er forresten Matt Bayles, kjent for sitt arbeid med Mastodon og Isis (!!!!).

8/10

Tracklist:

  1. Inherit Repetition 
  2. Easy Out 
  3. Red Flags 
  4. Past Swallows Love 
  5. Unpreventable Patterns 

Jack Dalton@www

Jack Dalton@Facebook