Rockforums B 80x500 210525 Heavymetal No Bannerannonse Kg2022 80x500px

Kal-El feirer 5 år (Stavanger, 19.05.18)

av yngve

Kal El Bianca PettersenTungrockerne med stoner i blodet stiller med fem lys på kaka.

Bilde, fotograf: Bianca Pettersen

Kal-El har hengt på Heavymetal.no siden de første tråkke de første stegene med svarte, støvete sko, og nå har det gått fem år.

Arrangementet på Facebook

Kvelden feires på Martinique Bar i Stavanger denne maidagen, og der er du selvsagt om det passer, om du digger bandet eller bare vil kose deg med litt tung musikk etter at janitsjaren og russefløytene har preget samfunnet.

Vokalist Ståle er vag på om det skjer noen sprell i løpet av kvelden, utover konsert, men sier forsiktig til Heavymetal.no at "...det kan være det dukker opp noe, men i utgangspunktet er det et kompromissløst sett som spenner seg over hele karrièren så langt." Han legger til at "...det fine med dette bandet er at vi har gjort det meste selv, og er ikke så opptatt av hva folk måtte mene, ønske og synes, derfor gjør vi denne noe eplekjekke konsertittelen. Vi gir rett og slett bæng i jantelov og gåstilleidørene-koder :). Ja, vi er store i munnen, men så har det tatt oss et stykke og da :)".

Og bandet var jo nylig i Usa og kjøret flere konserter der, ble dette så slitsomt at det var godt å komme hjem? Savnet Ståle godstolen og brunosten? "Nei, vi vil tilbake så fort som mulig. For en opplevelse, for noen folk vi har truffet, og for noen show vi har hatt! Det er mange myter og klisjeer som vi fikk føle på kroppen, det er ikke alt som er overdrevet kan man vel trygt si :)".

Så, kom deg ned på Martinique og sjekk hvordan bandet er nå, etter denne turneen.