Karmøygeddon 23 B

Lacuna Coil "Broken Crown"

av yngve

1383298 10151962758627344 334135801 NSelskap: Century Media

Release: 31.03.14

Jeg er litt redd for å anmelde band jeg ikke har et veldig godt forhold til, det er jo noen der ute som er fans og som kanskje vil ta mine meninger feil. 

Men slik er det å anmelde, man må mene og synse litt på ting man ikke er helt på kurs med. Årsaken til at jeg ikke liker bandet er fordi jeg synes de er litt tamme. De har ikke tyngden de trenger, det låter litt kjipt i låtmaterien, vakre Christine har ikke nok baller og den mannlige vokalisten har aldri klart å fange min oppmerksomhet. Faktisk irriterer han meg hver eneste gang jeg ser ham av en eller annen grunn :).

Lacuna Coil@Facebook

Sånn, var det en grei basis for å anmelde? Tenkte meg det. Og denne skiva er for meg bare mer av det samme, så liker du bandet er det nok stor sjanse for at du svelger villig unna også denne gangen. Bandet har fartstid, for med debututgivelse i 1998 snakker vi relativt mange år. Og siden jeg har hørt mange av skivene og fortsatt ikke er med i klubben, tipper jeg det bare er noe som ikke klaffer mellom oss. 

Musikken er i grenselandet mellom gothrock og metal, men de leker seg litt med en samplegreie, noe som ofte gir en smått industriell undertone.
Låtene i seg selv mangler litt på å fenge skikkelig, det går ofte framover uten at de veldig sterke refrengene kommer. Det er slik jeg hører det.
Lacuna Coil har mange tilhengere (boogie?), og jeg velger denne gangen å bare forbigå denne litt i stillhet og fastslå at det egentlig ikke er dårlig, det traff meg bare ikke. 

5/10

Tracklist:

 1. Nothing Stands in Our Way 
 2. Zombies 
 3. Hostage To The Light
 4. Victims 
 5. Die & Rise 
 6. I Forgive (But I Won't Forget Your Name)
 7. Cybersleep 
 8. Infection 
 9. I Burn In You 
 10. In The End I Feel Alive 
 11. One Cold Day