Karmøygeddon 24

Legend Metalfest, kick-off (Trondheim 19.05.23)

av yngve

Legend Kick Off 23

Legend Metalfest er i høst, kick-off denne uka.

Legend@Facebook

Vi i Legend Trondheim kjører Legend Metalfest 2023 Kickoffparty førstkommende fredag med 3 band på scenen. Det blir i tillegg loddet ut festivalpass og t-skjorter til noen heldige i publikum" forteller Rune@Legend. 

  • Dato Fredag 19. mai
  • Sted Trykkeriet Scene
  • Tid Døra åpner kl 20:30, konsertstart kl 21:00
  • Alder 18 år leg. plikt
  • Billetter Forsalg: 225,-/I døra: 275,-. Forsalg HER

"Paradogmata har holdt på siden 2018 og spiller en hybrid av heavy metal, death og US thrash med drypp av black metal og fokus på melodi, smekre leads, groovy basslinjer, hardtslående trommer og heftige gitarsoli."

"Warzaw er et norsk heavy metal band dannet i Trondheim i 2020. Bandet består av erfarne musikere fra Trondheimsband som Shotgun Rodeo, Pelagic, Blånæggel og Ghetto Ghouls. De lager energisk, riff fylt musikk som tar lytteren tilbake til 80-tallets heavy metal storhetstid."

"Bludozer ble startet i Trondheim i 2011 og har en rekke konserter i og utenfor Trondheim på samvittigheten. EPene Unstable Misguided (2015) og Ride (2018) finner du der du hører på musikk, og nye utgivelser er på vei! Bandet lar seg ikke begrense av sjanger, men lar låtene bestemme retningen. Se fram til spennende musikk innenfor progressiv og alternativ hard rock og metal!"

Arrangementet på Facebook