Kilanerin%20ut%20240720

Long Lasting Train "Total Blackout"

av yngve

Total Blackout Front CoverSelskap: Private

Release: 08.10.15

Punkere fra Ålesund, sinna punkere.

Total Blackout inneholder fire låter, alle som et hardt slag rett i trynet, og med et par tenner utslått.

Det er ikke sjokkerende nyskapende, men de har en fryktelig genuin skitten og fresende nerve, punkrockerne i Long Lasting Train. Navnet har jeg ikke peil på hva betyr, men det er garantert ikke tilfeldig valgt.

Førstlåten er litt typisk corepunk, sinna punk med en del metal i grunnvannet. Når Drowning Heartsbeats ankommer, spor to, øker de intensiteten og det hele tar seg opp et par hakk. Dette tipper jeg smeller live! Om du setter pris på dirty og aggressiv punk er nok dette midt i blinken.

Obey The Grey er tredje låt ut, og tidvis er dette kaotisk sinna. Åpningen er råfet, før de driver det hele inn i en tyngre innhegning. Her henger de ut låten, med litt fartsendring, og på slutten hører man at vokalen er sykt rå, helt i grensen til smertefull svartmetalvokal. 

Tittelkuttet? Der er vi litt tilbake der førstelåten var, en mer standard pønkegreie, men fortsatt med et øsende energinivå som bærebjelke. 

Samlet er dette en svært kul greie om du liker denne formen for musikk. Jeg ser ingen grunn til å legge for mye av min personlige smak til grunn. Jeg er glad i hard musikk, men er ikke veldig punker. Men, det er et ubestridt faktum at Ålesundsbandet har fanget noe giftig og sinna på skive, får du sjanse er det ingen vei utenom, denne trenger du om du eter jern og driter kjetting.

Long Lasting Train@Facebook

7/10

Tracklist:

  1. Blackbook
  2. Drowning Heartbeats
  3. Obey The Grey
  4. Total Blackout