Karmøygeddon 24

Madder Mortem (crowfunding)

av yngve

Madder Mortem 18Bandet har mange fans, trofaste fans, er du en av de?

Bilde, fotograf: Janne Kim Gitmark, postprod: Christian Ruud

Kampanjen på det kommende albumet starter idag, 12. juli, og det er DENNE LINKEN du trenger å trykke på.

Agnete, bandets karismatiske vokalinne, var tipser i denne saken, og hun la ved en tekst som forklarer og tegner.

Det har seg slik at om du kjøper nyskiva som kommer, via denne kampanjen, er du med på å finansiere nyutgivelsen av 'Mercury', og en jubileumskonsert for å feire bandets 20 år sammen.

Madder Mortem@Facebook

Madder Mortem slipper crowdfunding-kampanje og ny plate.

"Samtidig som de slipper sitt 7. album, Marrow, inviterer Madder Mortem på metalldugnad ved å slippe en storstilt crowdfunding-kampanje. Målet er å feire neste års 20-årsjubileum for bandets første plate, Mercury, med en unik nyutgivelse som inkluderer helt nye versjoner av flere av låtene. Madder Mortem planlegger også et jubileumsshow, med gjester fra hele bandets historie og heftige visuelle elementer, men først skal de ut på sin første headliner-turné i høst.

Bandet sier: "Madder-fansen er en stor del av grunnen til at vi har holdt koken gjennom så mange år, og vi har lyst til å sørge for at 2019 blir en skikkelig feiring. Mercury kom ut på kultlabelen Misanthropy, og plata er nesten umulig å få tak i nå. Derfor vil vi gi den ut på nytt, samtidig som vi vil gjøre noe litt annerledes ved å vise hvordan låtene fra 1999 framstår i helt nye 2019-versjoner. Samtidig vil vi lage et skikkelig festshow der vi inviterer inn gjester fra alle tidligere lineups, og virkelig kan vise fram de fantastiske visuelle elementene fra alle platene våre.

Madder Mortem 18Etter god norsk tradisjon ber vi derfor inn på dugnad, og vi har laget en crowdfunding-kampanje der vi ikke byr på lapskaus, men der du kan få den nye plata vår før alle andre, og få tak i en masse godsaker som ikke er å få andre steder!"

***

'Marrow' er altså bandets kommende skive, her er detaljer:

"Set for release on Dark Essence Records on the 21st September, Marrow is about "Sticking to the essence of yourself. Your ideas, your thoughts, your values". It was produced by BP M. Kirkevaag and mastered by Peter In de Betou at Tailor Maid.

With artwork by the legendary artist Thore Hansen, Marrow will be available in Digipak CD, Digital, and Limited Edition Green Vinyl Gatefold LP formats."

Tracklist:

 1. Untethered
 2. Liberator
 3. Moonlight Over Silver White
 4. Until You Return
 5. My Will Be Done
 6. Far From Home
 7. Marrow
 8. White Snow, Red Shadows
 9. Stumble On
 10. Waiting To Fall
 11. Tethered