Karmøygeddon 24

Madder Mortem (Kristiansand + Tromsø)

av yngve

Madder Film 21

Pluss supportband i begge byer, sjekk info her.

7. oktober vanker det en garantert knallkonsert på Haandverkeren i Kristiansand, der Blot sørger for oppvarmingen. Blot planla releasekonsert i hjembyen før pandemien, nå løsnet det endelig, og de er klare for å levere.

Sjekk detaljer HER (Facebookarrangement).

Bilde, fotograf: Yvonne Bunes

Madder Mortem 22 Foto Yvonne Bunes

***

9. desember er det Tromsø og Driv som gjelder. Igor tipset, og sendte grei informasjon om kvelden, der Madder Mortem spiller for første gang.

Madder Mortem + We Are To Blame + Dreamslain

Arrangementet på Facebook - billetter HER .

" Madder Mortem er et veletablert progmetalband som kombinerer tunge metalelementer med roligere parti og progressive rytmer. Bandet ble grunnlagt i 1993 og har siden gitt ut sju studioalbum og en EP. I tillegg har de samarbeidet med Metalheads Against Bullying om Howl of the Underdogs , en dokumentarfilm om utenforskap.

We Are To Blame er et moderne melodisk metalband fra Sverige. Med sterke og personlige sangtekster lager bandet musikk som berører lytteren. Lydbildet er inspirert av power metal, melodisk death metal og progmetal. Bandet bruker både symfoniske og elektroniske elementer, som i kombinasjon med sangerinnens stemme gir en egen identitet til hver sang.

We Are To Blame gleder seg til å møte både gamle og nye fans, og til å spille en konsert som gjør kvelden til en uforglemmelig opplevelse!

Dreamslain er en epic metal-/progressiv rock-trio fra Tromsø. Bandet komponerer alle sangene gjennom jam på øvingsrommet og lager slik sanger som gir en livefølelse som er lett å gjenskape på konsert."

Tromsø Metal Og Prog 2022 Square Copy