Merch Hmno 500x80 Punkter

Main Street Revival, norsk rock

av yngve

Main Street Revival 23

Trønderbandet kom nylig med sitt debutalbum.

Stilen ligger i rock, med hardrockrøtter, og har elementer som drar lytteren inn i det amerikanske soundet, med små hint til for eksempel Zeppelin.

Main Street Revival@Facebook

'Fortune and Fame' kom i handel 9. mai, via selskapet Touchdown Music AS, og bandet forteller at de er "... meget stolte av det harde arbeidet vi har lagt ned i dette albumet."

Spotify

Litt om bandet: "Trøndelagbaserte Main Street Revival har lansert seg som en ambisiøs rocketrio med et mål om å skape en uforglemmelig opplevelse under sine liveopptredener. De har vært åpningsband på Blues in Hell og finalister i Union Bluescup ved Notodden Bluesfestival. Bandet har også stilt som support for Wig WamByscenen i Trondheim."

Inspirasjoner, der trekker bandet inn nevnte Zeppelin, ".... og Black Sabbath, samt nyere band som Rival Sons og Kaleo", og med det konstaterer Main Street Revival at "...rocken ikke er død."

"Trioen leverer musikk med tøffe gitarriff, rå vokal, groovy- trommer og grom bass, som garantert vil overraske og treffe publikum rett i hjertet."

Det satses stort på bandet framover, de er klare for flere arrangementer, og inviterer alle som kan til å "...oppleve bandets rå kraft på scenen."