Karmøygeddon 23 B

Malossi, ep

av yngve

Malossi 18Det norske bandet slipper ep om få dager.

Totaktsjesus er tittelen på slippet, som dukker opp 6. april. Som de to singlene de slapp i fjor, er denne ep-en "...med norske tekster (nærmere bestemt på dialekten Solung)".

Malossi@Facebook

Bandet har vært aktive live, og med oppvarmingsjobber for blant andre Supersuckers og Fu Manchu i Oslo, er de nok klare til å gi jernet også når de inntar Oslo og Trondheim i henholdsvis april og juni.

  • 5. april : Oslo@Last Train (releaseparty)
  • 9. juni : Trondheim@Fru Lundgreen

***

Presseskriv:

"Malossi er fire våryre okser som har slitt seg, samstemt dundrende i fullt firsprang gjennom mørke skoger mens sola kikker inn mellom grove furulegger.  Skogen får liv når trommer og bass kompromissløst svinger tungt i hop med grovslipte gitarer. 

Et velsmurt treskeverk skrudd sammen med deler fra stoner, punk og gammal tungrock, som frontet av en sterk vokal med altoppslukende tilstedeværelse påkaller bygdas mørke hemmeligheter.

De som har svingt kløyverøksa med Lemmy på øret, pløyd jordet med Clutch på full guffe, eller finjustert hjembrentsapparatet med Fu Manchu i bakgrunnen vil garantert kjenne kløe i arbeidsnævene.

Malossi har relativt lang fartstid ( 15 år som band), og har  lagt bak seg i overkant av 100 gigs.

Malossi fremstår som rotekte, troverdig og ærlig, og har som målsetning å først og fremst nå ut til et større norsk publikum."