Karmøygeddon 24

Metalkonsert i Ålesund, støtt opp! (04.03.16)

av yngve

12371252 1209312162416713 9085649812956125555 OI Ålesund er det duket for metalkveld med Atena og Long Lasting Train førstkommende fredag.

Bilde til venstre, Long Lasting Train, fotograf: Miranda Hole

Det er Stine som tipser Heavymetal.no om dette, og hun forteller at konserten, som finner sted på Banken, er i "...forbindelse med studentfestivalen UKA", som allerede er i gang."

Stine sier at metalmiljøet i Ålesund er ganske lite, men jeg vil tro det er nok folk der, og i omegn, til at disse to banda kan få litt folk i salen? Møt opp folkens, støtt opp, vis at det er liv laga, så kan det kanskje trigge et bedre konsterttilbud. Spre dette til alle dere kjenner, venner og uvenner, naboer og totalt ukjente :). Sist det var metal i Ålesund var visstnok Enslaved i oktober i fjor, så vi snakker om et relativt skralt utvalg. Gjør noe med det og hiv deg rundt på fredag om du kan.

Sakset fra Facebook-arrangementet :

Long Lasting Train: "Dette er et kompromissløst punkrockband fra Ålesunds ytre bydel. Med sine to år på ryggen, har bandet jobbet frem sin egen stil med frekke elementer fra hardcore og metall. De er sterkt inspirert av New York hardcore og Scandic-punken."

Long Lasting Train@Facebook

AtenaMed et godt rykte som et hardtsittende og underholdende liveband, har Atena turnèrt totalt 11 land i Europa og spilt store deler av Norge."

Atena@Facebook