Metalpåskefest i Grimstad (28.03.18)

av yngve

Påskefest 2018Førstkommende onsdag samles metalskallene i Grimstad.

Det er den flotte gjengen i Metal Warriors som drar dette igang, og det handler om å møtes, høre metal, sammenligne naglebånd og dele erfaringer :).

  • Sted : Skyline
  • Tid : Dørene åpner kl 20:00
  • Pris : 100,-
  • Alder : 20 år ( Det er mulig og komme inn selv om man er under 20 år, da må man ta kontakt med Fevik Metal Warriors i døren, og få et bånd)

Arrangementet på Facebook

Rune Bang: "Som vanlig vil det bli servert en variert musikalskmeny med alt innen rock og metal fra tidlig 70-tall og frem til dags dato.Vi jobber for å fremme rock og metal på det lokale plan, og vi setter veldig stor pris på alle som stiller opp og støtter oss.Vi har følgere i alle aldersgrupper, noe vi synes er topp da rekruttering i miljøet er viktig.  Jeg glemmer aldri hvor stas det var selv da jeg i 1980 ble introdusert for mitt første band Kiss ,   og den da ferske Unmasked av en av de eldre gutta i det lokale rock- og metalmiljøet.

Selv om vi ikke driver med liveband lenger, har vi meget god oppslutning om arrangementene våre, så interessen er der. Fevik, som klubben vår stammer fra, er jo tradisjonelt sett stor på metal i forhold til antall innbyggere, her får en det inn med morsmelka og det liker vi :)."