Karmøygeddon 24

Molten Gold, ny singel

av yngve

Bandet, med 70-talls hardrockfetish, er ute med singel i dag.

Tron Ingar, bandets bassist, forteller at disse to låtene som befinner seg på utgivelsen er "...helt nye sanger, som ikke er planlagt på noe plate ennå." Vi snakker selvstendig singel, og som kommer ut både digitalt og som 7-tommer.

Molten Gold@Facebook

Bandet hadde jo ute et par følere etter vokalist for en tid tilbake, nå har de jo landet  Abraxas fra Magister Templi som frontmann. Tor Ingar sier at singelen er et statement på at "... bandet nå er fullt i gang igjen." Han legger til at "...så må vi konse på plate."

Tittelkuttet, Rebirth, legger seg tett opp til kremperioden til Purple, men har også elementer fra litt progressive band. Det svinger, lydbildet er fett. Jeg liker når man ikke legger bacon på smøret og fyrer av med tre liter tennveske. Det smaker best med et kledelig og tidsriktig lydbilde til slik musikk. Soundet på denne låten er hardrock med et, i mangel av bedre ord, lett driv. Et postivit ladd gitarlick styrer mye, og gjør at sangen sprer glede.  Chain And Theter er mer bakpå, og har en del jam-feel i seg. 

Alt i alt en utgivelse som bør trigge dere som liker hardrock med et snev av amerikansk input så vel som den klassiske greia Uk ga oss.

Molten Gold 20