Karmøygeddon 23 B

My Heavy Memory "Clairty"

av yngve

My Heavy Memory 20Selskap: Private/PURE STEEL RECORDS

Release: 17.07.20

Amerikansk metal og hardrock fra de minnetunge.

My Heavy Memory@Facebook

Etter litt tid med albumet, er det litt så som så. De sier selv, eller presseskrivet sier, at Us-bandet spiller musikk inspirert av skandinavisk melodiøs metal. Og med biter fra 70/80-tallsbanda, de klassiske. Jeg hører et band som famler litt, men hvor jeg hører hardrocken, stadionrocken, er et ønske at skal formidles. Men låtene er ikke sterke nok, tror jeg. Skiva og sporene går sin gang, det er ikke mye som henger seg fast.

Stilen er litt vanskelig å definere, selv om elementene er der. Det er noe som mangler, en x-faktor kanskje. Litt er litt baktungt, litt bare går og går, og noe fungerer bra. Samlet er det dessverre bare nok til å ligge og boble litt i overflaten, men det spruter ikke. Jeg hører litt Us-metal. litt progressive toner, men ikke nok til at det avhjelper det jeg ikke ble venner med.

Vi blir lovet "bra produsert musikk", og det er egentlig ikke så voldsomt spennende lydbilde. Litt hult, litt demo-ish, men ikke ulikt det en del band hadde på 80-tallet. Kanskje var det meningen.

Kun en skive som ble hørt og lagt bort. Jeg ser gode anmeldelser av denne, så søk litt opp om du trenger andre vinkler.

5,5/10

Tracklist:

  1. Truth In Lies
  2. Keep Coming Back
  3. Bleed The Way
  4. Council Fire
  5. Clarity
  6. This Might Be
  7. Made Of Thorns
  8. Hanging By A Thread