Norsk Urskog 2017, ledige plasser

av yngve

Uten NavnDet er et begrenset antall plasser tilgjengelig grunnet avlysninger, kjapp deg!

"Vi har utsatt påmeldingsfristen for Norsk Urskog til søndag 12. februar" forteller Harald Eilertsen. "Det er h ovedsaklig fordi noen band har trukket seg, da har vi litt plass til overs.  Anbefaler band som er interesserte i å melde seg på så snart som mulig da det

ikke er mange ledige spotter nå."

Sjekk HER for detaljer, og spre infoen til band som kanskje er i målgruppen

***

Nyhet fra 07.11.17:

Nå er det tradisjon at Norsk Urskog samler undergrunnsband og slipper skive.

Og som vanlig er det koblet til Inferno, hvor skivene distribueres. Harald Eilertsen sendte inn tips.

"Vi er igang igjen med ny utgave av Norsk Urskog, som vi satser på skal være klar til Inferno 2017! Konseptet er ikke noe annerledes enn tidligere år, vi fikser trykking og distribusjon via Infernofestivalens goodybags, og banda som blir med spleiser på utgiftene. Prisen blir i år som i fjor kr 2000,- pr. låt!"

Litt penger det der, for de fleste, men jeg vil tro det er uttelling, spesielt om du er så heldig å være et band som oppdages. "Tilbakemeldingene vi får er veldig gode, og mange av banda som har vært med tidligere har etterpå kommet seg videre med kontrakter eller turnétilbud."

"Norsk Urskog handler om å bruke Infernofestivalen som en arena for å promotere norske undergrunnsband til både publikum og bransje. I tillegg til at festivalen trekker et stort internasjonalt publikum, er det også en samleplass for stort sett det som er av metalpresse og øvrig bransje i Europa. Vi føler at dette er en unik sjanse til å vise frem noen av de mindre kjente banda her i landet, samt bredden og kvaliteten som finnes i miljøet."

Veldig bra, som vanlig. her snakker vi folk som har musikkhjertet på riktig plass. Ytterligere info og skjema for registrering finner du HER .

Harald avslutter med å røpe fristen for påmelding, som er "...1. februar 2017, men meld gjerne interesse før det!"