Norsk Urskog 2019, band søkes

av yngve

Nu Flyer Test1Dette prosjektet er perfekt for band som ønsker å bli sett... og hørt :).

Norsk Urskog har som mål å promotere mindre band. Det lages en cd med et knippe band, som spres under Infernofestivalen til bransje og publikum. Det er en kostnad på et par lapper for en låt, men med tanke på promoteringstyngden på Inferno må dette ses på som en investering.

Her er info jeg fikk av Andrea@Norsk Urskog:

Norsk Urskog søker norske metalband som ønsker en sjanse til å promotere seg selv og musikken sin på Infernofestivalen i 2019.

Norsk Urskog er et prosjekt for å promotere norsk undergrunnsmetal til publikum og bransje under Infernofestivalen, som går av stabelen i påsken. Det hele foregår rett og slett ved at vi lager en samle-cd med norske band som legges i bagene som deles ut sammen med festivalarmbåndet.

Det vil være en profesjonelt trykket CD med vanlig papp/promo-cover. CDene vil deles ut til bransje og publikum under festivalen, et publikum som i stor grad er internasjonalt. I tilleggsamarbeider vi med Metalheads Against Bullying som har mulighet å dele ut CDene på andre festivaler i Norge eller Europa.

Med Norsk Urskog ønsker vi å vise frem både bredden og kvaliteten på det norske metalmiljøet. I tillegg prøver vi å organisere en konsert kveld med fri alder slik at alle kan bli med og nytte den gode musikken som vi promoterer."

Du sjekker detaljer og registrerer deg HER . Spre gjerne artikkelen om du kjenner noen som kunne være interessert. Lurer du på noe sender du bare en m@il til Andrea :)

"En stor takk til Infernofestivalen og Turbine Agency, som er med å gjøre dette prosjektet mulig."