210525 Heavymetal No Bannerannonse Kg2022 80x500px

Norway Drums & Mix

av yngve

Norway Drums And Miks 21 (1)

Har du musikken, får du her trommer og miks. Enkelt og greit. Det er Frank Nordengen Røe, som jeg var innom for litt siden, sjekk HER , som sammen med velkjente Øyvind Voldmo Larsen har snekret et tilbud.

"Vi tilbyr innspilling av trommer og miks til din musikk. Har du/dere musikk hvor dere ønsker profesjonelle trommer samt en god miks er vi klare til å stille opp!"

Om du/dere har musikk klar, kan man sende over det man ønsker trommer på, "...når vi er enige om resultatet får dere alle filene og gjør resten av instrumentene selv. Deretter sender dere over alt av audiospor og vi mikser musikken for deg."

Tilbud

"Vi har nå et eksklusivt introduksjonstilbud som varer frem til 31. desember 2021!: for innspilling av en låt (Inntil 5 minutter med musikk) tilbyr vi nå dette for kr. 9500,- (eks mva). Dette inkluderer opptil to endringer av trommer samt to endringer av miksen.Vi vet at ikke all musikk varer i opptil 5 minutter, og ting tar ofte lengre tid enn man tror. Vi tar så klart høyde for dette og vil avtale med deg på forhånd hva det vil koste. Ønsker du å få innspilt og mikset et helt album, kan vi også se på en pakkepris i forhold til det."

Norway Drums And Miks 21 (2)

Om du vil sjekke dette ut eller har spørsmål, mailer du gjengen på DENNE ADRESSEN .

Litt om duoen:

Frank Nordeng Røe har lang erfaring i musikkbransjen både live og i studio. Fra begynnelsen av 2000-tallet og frem til i dag har Frank spilt inn 28 studioalbum, jobbet utallige timer i studio, og gjort konserter over hele verden både med egne band og som sessionmusiker. 

"Jeg setter meg godt inn i musikken, og jeg jobber alltid for å levere mitt beste for hver jobb jeg gjør uansett hvilken setting eller sjanger det gjelder."

Øyvind Voldmo Larsen har gjennom sin karriere, både på scenen, med egne band og i sitt studio, lang erfaring fra mange sjangere. Hos Norges Musikkhøyskole som produsent/mikser har han jobbet med alt fra Bare Egil Band til Circus Maximus. Øyvind er også eier og grunnlegger av Lionheart/Løvehjerte Lydstudio, som ble startet opp i 2003. 

"Hver miks jeg gjør har et fokus, nemlig å gi musikken det lydbildet det fortjener. Jeg jobber individuelt på hver eneste miks uten noen form for mal. Samarbeid med artisten er noe jeg prioriterer høyt og nye erfaringer og perspektiv er det som pusher miksene mine fremover".

Norway Drums And Miks 21 (3)