Karmøygeddon 24

Omstreifer med ny ep

av yngve

De progressive metalskallene fra Hedmark er ute med ep.

Sist jeg var innom bandet var når de slapp 'Berghammer', les mer HER , nå er det tre låter under tittelen 'Det Jeg En Gang Så' som gjelder. Release var i går, 27. november.

Bandet forteller at denne utgivelsen er en "...sammenhengende og raffinert ep der vi tydeligere viser hvem vi ønsker å være musikalsk. Den beskriver en reise fra fjellet som tar oss med ned gjennom stiene i skogen og ut til kysten der vi ender med å seile inn i det ukjente.
Tittelen er hentet fra den sjette verselinja i låta Stien, som kort og godt handler om livets sti som vi alle vandrer på. Denne stien er også symbolsk ved at man etter å ha gått på denne i noen år, kan stå å se på hvor man er på vei, og på hvilke veivalg man har tatt. Omstreifer vandrer videre på livets sti med sin andre utgivelse."

Bandet, som har spilt inn og produsert denne ep-en selv, består av Gaute Sødal Skullerud (bass og vokal), Steffen Kolstad (gitar), Ole Fredrik Bratberg (trommer og vokal) og Daniel Torstveit (vokal).

" Albumet er mikset og mastret av Matias Aaveren i Toproom Studios. Foto og redigering er gjort av Nina Cathrine Ulberg Lunde, og logo er laget av Nina Therese Sollid."