Karmøygeddon 24 Paradogmata Ad Hmno 500x80

Oslo Ess = Oslo

av yngve

1495500 718255058187184 153808841 NAnngunn på Amber Booking dumpa en nyhet i kassa mi, det omhandler Oslo Ess og gateavisen =Oslo, som har innledet et samarbeid. 

Pressemelding:

Plateaktuelle Oslo Ess ønsker på sin tredje studioplate; Alle Hjerter Deler Seg, å gi noe tilbake til byen og byrommet de og mannskapet rundt dem har hatt som base de årene de har bygget seg opp til å bli et av Norges største rockeband. Det var et ønske i bandet om å vise takknemlighet ved å vende fokuset over på noen andre – noen som ganske sikkert trenger oppmerksomheten mer. Valget var ganske enkelt: Oslo Ess kontaktet gatemagasinet =Oslo, og noen møter senere hadde man klart å sette sammen en plan.

Oslo Ess@Facebook

Samarbeidet mellom de to kan begrunnes i mer enn bare navnelikheter; både Oslo Ess og =Oslo bryr seg om byen sin og menneskene som bruker den. Et felles fokus under platelanseringen våren 2014 vil ikke bare sette fokus på det fantastiske arbeidet Stiftelsen Erlik gjør ved å tilrettelegge for ærlig arbeid og en mer verdig hverdag for =Oslos mange magasinselgere, men også minne om verdien av et byrom vi alle kan dele på og være stolte av.

"Dette samarbeidet gleder vi oss veldig til. Det blir et møte mellom ærlig rock og ekte mennesker. Oslo Ess har et uttrykk og et innhold som selgerne våre kan relatere seg til. Når vi velger å gå såpass tett sammen med et band så er det nettopp fordi vi tror at bandet vil bidra til å styrke vår oppgave som talerør for våre selgere" sier Anlov Peter Mathiesen, daglig leder og redaktør i =Oslo.

Oslo Ess slapp 17. Februar 2014 sin tredje studioplate Alle Hjerter Deler Seg. Oslo Ess, sammen med plateselskapet Indie Recordings, donerer et eksemplar av denne CD-platen til hele opplaget av mars-utgaven til magasinet =Oslo, som lanseres 28 februar 2014.

Bandet sier at  de "...alltid har sett på =Oslo som et genialt konsept. Det gir mennesker som trenger det en verdig måte å skaffe seg penger på, og sikkert en sterkere følelse av å være en del av noe. Vi syns det er flott å kunne bidra til mer fokus på stiftelsens arbeid og ikke minst selgerne deres og det arbeidet de gjør. Vi vet at musikk er en viktig del av livet for mange av selgerne, og musikken kommer på flere måter til å være en sentral del av samarbeidet. Som band har vi fått mye oppmerksomhet de siste årene, og nå ønsker vi å bruke anledningen ved utgivelsen av den nye plata vår, til å dele oppmerksomheten med de som deler gatene med oss."

Anlov legger til: "Jeg tror både våre selgere og lesere kommer til å sette pris på dette samarbeidet, som er mellom to aktører som bryr seg. I tillegg bidrar det til en bred horisont i =Oslos arbeid, når vi kan samarbeide med både fotballklubber og rockeband."