Karmøygeddon 23 B

Outloud "Virtual ..."

av yngve

Outloud 18Full tittel: "Virtual Hero Society"

Selskap: "Roar! Rock Of Angels Records

Release: 14.09.18

Melodiøs hardrock med kommersielle rosiner.

Outloud@Facebook

Seriøst gjennomført, litt søtt, en variert skive som spenner fra å være nær pomprock til å grave i en 80-talls hardrockpøl. Jevnt over var vektskålen i favør til at jeg ikke helt falt for grekerne, og skiva, men det er unektelig proffe greier. Og mot slutten av lyttingen ble jeg trukket litt mer inn.

Bra vokalist, låter arrangert uten et eneste vågal spark, rett og slett en utgivelse etter oppskriften. Men så lenge det smaker bra? Dette kan forklares som en blanding av The Darkness og Inglorious, med Scorpions et stykke inn i materien. Da er det mer hvordan låtene er, ikke at det låter så frekt likt. Og det er også likheter med nyere band som Beast In Black, men mer mot den eldre formen for hardrock heller enn dem moderne som flørter med for mye pop.

Skiva lever godt her, på tross av at jeg kanskje synes det var litt snilt. Men det er også en stil jeg alltid har likt, melodiøs hardrock er bra når det er en tanke tyngde og bra vokal.

Godkjent, og en utgivelse jeg vil tro en del kan finne interessant. Bare ikke hold coveret mot de, det var i mitt tilfelle noe som dro det hele litt ned.

7/10

Tracklist:

 1. Fools’ Train
 2. My Promise
 3. Virtual Heroes
 4. I Am The One
 5. Share My Dreams
 6. World-Go-Round
 7. We Got Tonite
 8. Borrowed Time
 9. Live With It
 10. …And I Tried
 11. Fallen Love
 12. Fight On!