Rockforums B 80x500 210525 Heavymetal No Bannerannonse Kg2022 80x500px

Picture "Wings"

av yngve

Picture 19Selskap: Pure Steel Records

Release: 16.08.19

Nederlandske Picture har holdt på leeeeenge. De debuterte vel med demo i 79 eller 80, og foruten syv skiver med denne, har det kommet en bråte singler og samlinger. Og ha i bakhodet at det var en pause mellom 87 og nå, som har blitt relativt vanlig for tiden. Gamlingene kjenner suget på rampelyset igjen ;).

jeg husker ennå den gang jeg hørte Eternal Dark-låten i mine yngre år, og hvor bra den fortsatt er. Og at den skiva (som ikke holder samme nivå som låten) og  Diamond Dreamer er det man trenger fra gjengen. Nå var jeg kanskje litt røff, men denne siste er ikke så voldsomt mye å skrive hjem om. 

Picture@Facebook

Enkelte låter er fortreffelig hardrock, litt gammelmodig, og ikke så metal som det jeg liker best fra de. Strengt tatt var vel Eternal Dark et lite unntak også. Wings er et ok album, et jeg ikke føler faller sammen med bandet jeg likte/liker, det høres litt ut som et hvilket som helst annet band, og slikt sett er det en liten skuffelse. 

Klassisk hardrock, en del bra låter, et par refrenger som skinner, men nok for blodfansen. Kurant, ok, over snittet, ikke mer. Stroke under her er vel i den hardere gata. Og med et tøft rolig innslag i midten.

6/10 (svak)

Tracklist:

  1. Line Of Life
  2. Wings
  3. Little Annie
  4. Is It Real
  5. Blown Away
  6. No Place To Hide
  7. Empty Room
  8. Never Enough
  9. Still Standing
  10. Stroke