Karmøygeddon 24

Pilegrim, singler

av yngve

Bandet slipper hele tre singler fra sitt kommende album.

Du sjekker ut på Spotify HER .

"Pilegrim slipper, til nå, den mørkeste samlinga av låter fra det kommende albumet. Tekst og vokalmessig beveger vi oss inn i det dystre og det onde, samtidig som det holdes en relativt bredbent gitarføring til batteriet som er Fredrik i bunn. Det var utrolig fett å legge ulike lag, teksturer og se låtene ta form og vokse fram. Det er ulike nyanser og elementer av gitarer, keys og rytmeinstrumenter, og alt funker! Til nå det feteste slippet fra ‘Grimmen! Detta gleder vi oss til å spille live og vise frem i ei svett bule!"

***

Nyhet fra 08.07.21:

Pilegrim Singel 21

Skive kommer til høsten. Du sjekker ut singelen 'Elverum' på Spotify HER .

Pilegrim@Facebook

"Vi er ute med singel fra vårt kommende album" forteller gitarist Alexander til Heavymetal.no. "Neste singelslipp kommer i månedsskiftet juli/august."

Vi leser at bandet oppstod i asken av ulike lokale band i "...den tjukkeste skogen på Hedmarken tilbake i 2013. Med en felles lidenskap for rock, gitarharmonier og allsangvennlige refrenger, begynte det virkelig å røre i gryta for Grimmen."

Etter flere år med konserter og studiobesøk, bestemte bandet seg for å lage et album, med DIY-ånd, hvor "...bandmedlemmenes ulike bakgrunner i punk, rockabilly, hardrock og metall gjør skiva allsidig med innslag av ulike stemninger og elementer. Vi er stolte over å ha produsert, spilt inn og miksa hele skiva på egenhånd" forteller Alexander, og føyer til en stor takk til "...Sven Andreen i Klokkereint Studios for mastring, og Morten Nordsveen for artwork."

Lineup:

Fredrik Halbakken trommer
Alexander Tettli gitar
Chris Harald Sagmoen gitar
Simen Grunt gitar/vokal
Tommy Andersen bass