Karmøygeddon 24 Paradogmata Ad Hmno 500x80

Purple med skive i april

av yngve

UnnamedDeep Purple slipper skive itl våren, har vi trua?

Jeg må si at jeg er både spent og ikke. Ikke fordi de sist gang de kom med skive skuffet meg så inni gamperæva, spent fordi jeg har Purple som ett av tidenesfeteste-band.

'inFinite' kommer i handel 7. april, du kan sjekke ut første singel allerede nå, 'Time For Bedlam'.

Det er Celine@Playground som delte dette med Heavymetal.no, her er teksten hun shippa over:

"Deep Purple avslører tittel, slippdato og den aller første låta fra sitt kommende album inFinite, den etterlengtede oppfølgeren til deres nyeste listetopper og nittende studioalbum NOW What?! fra 2013.

Første smakebit fra albumet er Time For Bedlam - en up-tempo, klassisk Deep Purple-låt som nå er ute med tilhørende lyric video.

Time For Bedlam blir tilgjengelig som instant grat ved forhåndbestilling av albumet digitalt, så vel som på alle streaming-tjenester fra og med i dag. I tillegg slippes en limited edition EP av Time For Bedlam med flere eksklusive spor som ikke er å finne på albumet, i salg fra 3. februar 2017."

Dokumentar

"En dokumentarfilm om Deep Purple er også på vei. Filmen følger låtskrivingsprosessen og innspillingen av det nye albumet med produsent Bob Ezrin. For første gang inviteres fansen inn i studio med bandmedlemmene! Filmen skal vises på utvalgte fan events over hele verden før den slippes, og følger med som bonusmateriale med noen versjoner av albumet.

Deep Purple annonserte nylig at de legger ut på en større turné i 2017, The Long Goodbye Tour, som starter i England i november. Alle foreløpig bekreftede datoer:

  • 17. november 2017 - Barclaycard Arena Birmingham
  • 18. november 2017 - Manchester Arena
  • 20. november 2017 - Cardiff Motorpoint Arena
  • 22. november 2017 - SSE Hydro Glasgow
  • 23. november 2017 - The O2, London

"2017 blir utvilsomt et stort, historisk år for Deep Purple. Ikke bare er inFinite det ikoniske bandets 20. utgivelse, men det slippes i deres 50. år som band. inFinite slippes 7. april 2017 via earMUSIC/Playground Music Scandinavia."

Så får vi se om bandet besøker Norge, jeg melder inn så fort jeg får vite noe.Kos deg med 'Time For Bedlam' i mellomtiden: