Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Raging Speedhorn "Hard To Kill"

av yngve

Raging Speedhorn 20Selskap: Red Weed Records/POLYMATH

Release: 23.10.20

Bandet leverer tidvis veldig bra på denne nye skiva.

Raging Speedhorn@Facebook

En låt som Doom Machine er enormt fet. Tung, minner om når Entombed skiftet stil, og blandet med litt tung Ministry og en dæsj heavy stoner. Skikkelig kremlåt.

På en måte har de litt av den nerven Ministry hadde på Psalm, det oser og river verre til tider. En metalaktig form for stonerdriv med knyttneve og med en feit produksjon. Skiva er rett og slett en energibombe. Innspillingen ble gjort hos Russ Russell (Napalm Death, At The Gates).

Variasjon av tempo og feel gjør at Time To Kill er prima å henge med. Fra de kjappe og harde takene, sleper de tunge vekter på en låt som Hammer Down. Den følger opp tittelkuttet, som er kjapt, slikt sett er det en berg- og dalbane av opplevelser. Brutality tar deg rett opp i galskapen igjen, spill høyt og kos deg. Mulig perfekt låt for bilkjøring?

Og på slutten av skiva dukker The Beast opp, som er...nettopp en beist. Tungt og fryktelig skitten :). Coverlåten på tampen, Children Of The Revolution av T-Rex er vel mer kuriøs, den var gjort ganske tett opp til originalen, og er da litt uinteressant for meg.

Vokalen er hard, skrikete, mørk, kraftig. 

Unn deg dette, et ukjent band for mange, men det treffer bra her ihvertfall, og anbefales.

7,5/10

Tracklist:

  1. Snakebite
  2. Doom Machine
  3. Spitfire
  4. Hard To Kill
  5. Hammer Down
  6. Hand Of God
  7. Brutality
  8. The Beast
  9. Children Of The Revolution (T. Rex-cover)