Karmøygeddon 24

Razorbats, teaser fra ny ep

av yngve

Teaser fra den ferske ep-en er online. Takk til gitarist Kjetil for tips.

Razorbats@Facebook

***

Nyhet fra 12.05.16.

15. juni slipper bandet ep, digitalt og fysisk.

Razorbats slapp jo for en tid tilbake det knallsterke debutalbumet 'Camp Rock', og det er svært spennende å sjekke ut hva som ligger på denne ep-en, om de klarer å leve opp til forventningene vi fikk :). De lover oss en ep "..full av fete riff og fengslende historier fra livets skyggeside!"

Utgivelsen kommer digitalt og som fysisk 7"-singel. Det er selskapet Self Destructo Records som har logoen sin på coveret.

Låtene du får servert er 'The Hurricane', 'This High' og 'Born in the Fast Lane'.

Vokalist Even: "Det er en litt uvant situasjon for oss dette her, siden det nå er folk over hele verden som venter på en ny utgivelse fra Razorbats. Et par timer etter at vi posta coveret til skiva på Facebook var det nyhetssaker i amerikanske webziner at en ny utgivelse var på vei, og vi hadde fått henvendelser fra en haug rockesider og fans som gjerne ville ha EP’en! Camp Rock fikk jo latterlig bra anmeldelser, så vi håper fansen liker låtene! Vi er i hvert fall drithappy!"

Gitarist Kjetil legger til: "Musikalsk er det egentlig ikke så mye nytt i forhold til Camp Rock. Det er 70-talls rock, powerpop og en liten dæsj punk. The Hurricane handler om å være stuck i en lite sunn situasjon og ikke makte å komme seg videre. This High er en sjarmerende liten fortelling om et nyforelsket junkiepar, som nyter varme sommerdager med hverandre og dugelig mengder dop. Born in the Fast Lane er en liten refleksjon om hva som skjer når suksessen til en popstjerne tar slutt og du sitter der blakk og alene, men fortsatt føler deg som en stjerne der du sitter foran dataen på et kundesenter og prater med sure kunder."

Les min anmeldelse av 'Camp Rock' HER , og sjekk ut et intervju jeg gjorde HER .

9c66d28b D6af 41dd 9632 21f9c6082452