Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Rusty Peacemaker "Ruins"

av yngve

Rusty Pacemaker RuinsSelskap: Solanum Records

Release: 22.05.15

Dette albumet har det tatt tid å ferdigstille. Vi må helt tilbake til 2011 for å finne oppstarten, hvor pre-produksjon og innspilling pluss the rest ble tatt i bolker mellom 2011, og slippet som var tilbake i mai.

Det er et melankolsk rockeband, eller prosjekt, det dreier seg om en kar som benytter gjestearbeidere for å komme i mål. Rusty Peacemaker har ikke verdens kraftigste stemme, og det er øyeblikk hvor det er litt vindskjevt, men det er da nok feel her til at det låter ok. Men jeg tror ikke så mange vil krangle med meg på at det gjerne kunne ha vært tilført litt mer tyngde i produksjonen, og at bandet, og vokalen, gjerne kunne ha angrepet litt sterkere. Skal det være lavmælt, bør det smøres litt på i andre ledd. Synes jeg.

Rusty Peacemaker@Facebook

Helten til Rusty Peacemaker, som sjefen kaller seg, har Quorthon som helt, jeg hører ikke helt de store likhetene, men det er tydelig at han prøver å få til noe lignende som det Bathory leverte med de roligste bidragene sine. 

I tillegg til fyrens vokalleveranse, er det også gjort plass til en dame ved navn Lady K, som tilfører ganske mye med sin vakre og kontrollerte stemmebruk. På en låt som Night Angel fungerer det hele veldig bra, her er det en en sart og svevende sak som rett og slett var vakker. 

Ikke fulltreffer dette, men der det fungerte var det veldig kult. Mulig en litt svak karakter, men når ca halvparten stemte for min del, og det var litt å gå på i enkelte ledd, pluss at jeg syns det av og til var litt lite pågangsmot, velger jeg å legge meg et halvpoeng under det skiva kanskje fortjener.

6/10

Tracklist:

  1. Ruins 
  2. Made Of Lies 
  3. Ocean Of Life 
  4. The Game 
  5. Night Angel 
  6. Candlemess 
  7. Forever 
  8. Matter Over Mind 
  9. Knowing 
  10. Pillow Of Silence