Karmøygeddon 23 B

Sabotage, Sabbath-tribute (video)

av yngve

Et liveklipp fra bandets konsert i november.

***

Nyhet fra 19.11.16:

Bandet leverer Black Sabbath-låter med ekthet og overbevisning, og de tar gjerne spillejobber.

Kristiansandsbandet teller hoder som er eldre enn de fleste av oss som henger i metalmiljøet, og det faktum at de også har hengt med Sabbath siden hin dager, og fortsatt er overbevist nok til å bruke tid på å tolke, levere og banke klassikerne live, er i seg selv svært imponerende.

Sabotage - The Black Sabbath Tribute

"Black Sabbath, ett av rockeverdenens mest ikoniske band! Musikken deres har overlevd samtlige trender, og det har ikke vært få siden 1970. Mange vil hevde det skyldes deres unike og genuine musikk, med tunge gitar riffs, dommedags sang, bassgitar ut av en annen verden og trommespill som høres ut som et løpsk lokomotiv."

Hvem hører på Black Sabbath i dag? 

"Nesten alle sammen. De som var unge i 1970 som ikke ville være med på den noe naive blomsterbarnbølgen, men heller ville ha tung progressiv musikk, var de  første, og de er like trofaste enda. De som utover 1970-tallet ikke hev seg på discobølgen men ville  høre på god hardrock er også med. De som gjennom hele 1980-tallet digga heavy metal ble også  med i fanskaren. De som oppdaget Ozzy som en gal mann i et eget realityshow på TV lar seg også  imponere av musikken. Alle yngre fans av hardrock og metal har Sabbath som godfathers of m etal."

***

"Sabotage har i de siste årene spilt låter fra flere epoker av Sabbaths store platekatalog, men denne gangen fokuserer de på bandets 5 første album, altså perioden 1970-75, men noen få avstikkere for å gjøre setlista fullkommen. Flere som har hørt bandet før sier at en Sabotage-konsert er som å sette seg inn i en tidsmaskin og reise tilbake til 1970-tallet og oppleve en stilart som ble kalt for tungrock. Dette er før begreper som heavy metal ble funnet opp.

Dette er grunnfjellet, dette er den musikken all metal er tuftet på. Sabotage spiller ikke bare de gamle låtene slik de ble spilt før i tiden, lydbildet er også av samme karakter, rått, upolert, tungt og seigt.

Sabotage garanterer en minnerik musikalsk opplevelse som byr på det beste og det tyngste 1970-tallet hadde å by på, den gangen musikken betydde alt og image var et ukjent begrep."

Om du vil trekke inn en skikkelig Sabbath-tributeband på din scene, eller vil at de skal komme til din lokale konsertarena, ikke nøl; spre, mas og plag deg fram til å få Sabotage der du er.

Mail gitarist Tony på DENNE ADRESSEN .

15055744 10154566580851327 900761149227247038 N