Karmøygeddon 23 B

Secret Order "Vision Of Death"

av yngve

Secret Order Vision Of Death CoverSelskap: Private

Release: Januar 2018

Italienerne byr på thrash-/deathhybrid.

Det tok litt tid før jeg kom gjennom låtene, til der man skjønte litt mer enn førsteinntrykket. Vokalen er nok et lite ankepunkt, men i enkelte tilfeller låter det litt Schuldiner, og da er jeg med. Eller ser det litt i grenselandet der det skjærer mellom død og black, men jeg tro at det vil komme på plass mer live. Og de spiller på Garasjefestivalen i sommer, sjekk HER for info.

Secret Order@Facebook

Det er mye flott gitarspill, de har soloer som holder bra kvalitet og en del tekniske finurligheter som løfter store deler av musikken ut fra mengden. Men det krever gjerne fire-fem runder med skiva, ihvertfall gjorde det med meg. Lyden er kanskje bittelitt mangelfull på bånn, trøkk, men det fungerer greit.

Tipser om låten Hateful, som åpner med et fett riff, og som jeg synes holder bra nivå. Her er også Death/Schuldiner-inspirasjonen tydelig. Sistelåten er for meg litt mye over der det blir for pesende, jeg liker best tekniske greier og groove, men sjekk ut og mulig du finner et band du liker?

Dette er en ok ep, fire låter som godt kan forsvares med en grei karakter. Det kommer litt an på hvor du er i forhold til vokalen kanskje, og om du liker halvtempo-teknisk-metal, og hvem gjør ikke det?

7/10 (svak)

Tracklist

  1. Hypocrisy
  2. Killer Clown
  3. Hateful
  4. Bleeding Consciences