Karmøygeddon 24

Shevils + Rat Lord (Oslo, 09.08.22)

av yngve

Shevils 21 Foto Jørn Veberg

Bilde: Shevils, foto: Jørn Veberg

Det er ikke popmusikk som tilbys denne kvelden. Shevils er Hardcore, Rat Lord leser vi er en del av grindcorescenen. 

Anders i Shevils tipser, og legger inn en fotnote på at det er gratis om du har Øyapass, ellers 150 for andre. Stedet å møte opp er Last Train.

Arrangementet på Facebook

Rat Lord starter kvelden klokken 21:00: 

"Grunnet Rat Lord sin elsk for hat og lette dager på jobb valgte de - til tross for at de sterkt misliker musikken - å tre inn i powerviolence- og grindcore-miljøet, da dette er de med kortest sanger, lavest kvalitet både i låtskriving og utførelse og færrest utøvere. Denne sjangeren havnet de først i, etter å ha prøvd og feilet innen black metal-sjangeren, som de valgte på grunnlag av hvor attraktive kvinnene er i dette miljøet. Skuffelsen de følte, og hatet de fikk til black metallen da dette viste seg å ha null effekt førte dem så rett inn i grindcoren. Men at det skulle vise seg å være så enkelt å slå igjennom i grindcore ble både en liten overraskelse og en stor lettelse for bandet. De ser positivt på sin fremtidige posisjon som det beste som noensinne har blitt skapt innen sjangeren."

Shevils følger opp en time senere: 

"Shevils tidligere album Lost in Tartarus og The White Sea fikk anmeldere verden over til å trille femmere og seksere. Med sitt nye album, Miracle Of The Sun, mottok de stående applaus fra et samlet pressekorps. Hardcorebandet er kjent for sine eksplosive konserter og har spilt med Kvelertak, Shining og Buzzcocks. Opplev bandet før det er for sent. Shevils spiller nemlig med livet som innsats!

Vinylen, med swirly gulfarge, finnes kun i 250 nummererte eksemplarer, og vil være til salgs på Last Train denne kvelden."

Bilde, Rat Lord, fotograf: Ukjent

Rat Lord Band 22