Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Signum Regis "Undivided"

av yngve

Signum Regis 23Selskap: Ulterium Records

Release: 17.11.24

Stor produksjon og sikker arrangering.

Signum Regis@www

Bandet framstår som feilfrie i levering, de spiller teknisk selvsikkert og med høyt nivå, det er ikke overlatt noe til tilfeldigheter, ingen skeivheter, ingen feil, ingen mangler, ikke teknisk ihvertfall. For meg er det litt i overkant polert og stort, men slik er ståa i stor grad i dag.

Jeg har hørt mye på denne skiva, og jeg holder en knapp på at det blir for mye kake med marsipanlokk og for lite helkorn og havre. Men det de gjør, det gjør de bra! Om man er her at en blanding av svulstig heavy metal og power med stor produksjon får deg til å svette, er Signum Regis helt klart et bra alternativ. Noe du bør sjekke ut.

Coveret og musikken går godt sammen, og låtene kjører på med mye jeg synes ligner på svenskene i Dynazty som oppskrift, men Signum Regis er litt mer metal enn pop. 

Det er altså lite feil her om du liker slikt, de følger boka til punkt og prikke, levere greie låter i denne stilen. Og karakteren bør være høy om kun dette legges til grunn. Jeg er usikker på hvor mye min personlige preferanse skal spille inn, jeg falt på å la den stå litt i bakgrunnen og belyse skiva slik jeg tror og mener den er i sitt hjørne av metalscenen. 

7,5/10

Tracklist:

  1. Daniel's Prophecy
  2. Ministry of Truth
  3. Salt of the Earth
  4. Interpreter of Dreams
  5. Pilgrim Road
  6. Servants of the Fallen One
  7. Sea of Gallilee
  8. Prepare for War
  9. Undivided
  10. Shield My Soul