Karmøygeddon 23 B

Silius "Worship To Extinction"

av yngve

Silius 20Selskap: Rock Of Angels Records

Release: 28.08.20

Thrash fra Østerrike? Kunne det vært noe? 

Selv hører jeg vel like mye power og groove ala Pantera her som thrash, men det er lett å forsvare bandets sjangertagg. Og for mange er kanskje dette thrash, hva vet jeg. Groovemetal kaller jeg dette, groovemetal med variasjoner.

Silius@www

Det jeg vet er at det ikke gir meg stort. Det groover, smeller og gjør sitt fornødne veldig bra, og de vet hva de holder på med. Men for meg er dette dosemetal, og gjerne live. Hjemme spiller jeg ikke slikt, kanskje fordi jeg er avholdsmann, hehe. Men det er energi, kraft og i stand til å få den gamle kroppen min til å bevege seg både her og der under avspillingen. 

Men, dette er i nuet-metal, det fungerer der og da, og som en utblåsing, ikke noe jeg sitter og lytter på. Er du der at låten under gir deg masse, har du mye å glede deg til. Lyden er knall, fyrig, og de riffer og slår bra fra seg.

6/10

Tracklist:

 1. Worship
 2. C.U.L.T
 3. Horrorscopes
 4. Abominate
 5. Lesson in Blood
 6. Dance on your Grave
 7. Venom Baptism
 8. Tripping Balls Out
 9. Evil Inside
 10. Death & Glory
 11. Drowning