Karmøygeddon 24

Silver End gjør det bra

av yngve

Silver End 19 Agavisuals.Com Christian LerøBandet kom med nytt album for litt tilbake. Det deler Frode med oss, han representerer bandet i promotering.

Silver End@Facebook

Frode forteller at bandet kom med skive i slutten av januar, og at den "...har er blitt streamet 360 000 ganger allerede."

Sjekk albumet på SPOTIFY .

"Silver End er Askøys ukjente hardrockfenomen og har siden starten i 2012 blitt kjent for sine sterke sanger, brede appell og ikke minst sine forrykende konserter. Bandets melodiske tilnærming til hardrocken har blitt særdeles godt mottatt og fanbasen deres vokser stadig over hele verden. 

Musikken deres kan best beskrives som en solid blanding av Metallica, Alter Bridge og Breaking Benjamin. Med andre ord; tungt, melodisk og fengende. Det er aldri et kjedelig øyeblikk når Silver End står på scenen. Med ny trommeslager og masse energi er Silver End klar for å fortsette sin bemerkelsesverdige reise for å feire deres internasjonale slipp av album nummer tre, Conquer the Silence."

Bandbilde: fotograf: Agavisuals.com /Christian Lerø

***

Nyhet fra 30.11.18:

Bergensbandet er snart klare med skive.

Det er Frode Klementsen som tipser, og uten at jeg vet releasedato, er det snakk om at det "... nærmer seg utgivelse av Conquer The Silence"og at "...singelen med samme navn har tatt verden med storm!! Fra lille Askøy utenfor Bergen har dette bandet klart å spille seg inn i hjertene til utrolig imponerende 45 000 mennesker som hører på de verden rundt på Spotify."

"Livemessig er de sultefôret etter et år i studio, nå er det snart klart for turné i forbindelse med plateslepp."

Silver End@Facebook

Foto: Irimie Rares

Silver End 18  Irimie Rares

<