Tons Of Rock 2022 Rk Rockedame Heavymetal 580x80

Skaarv "S/T"

av yngve

Skaarv 17Selskap: Kelp Forest Records

Release: 04.08.17

Harøybandet Skaarv har lagt igjen en tungskodd (i positiv forstand) og massiv skive.

Stoner-/sludgemetal, dette er et album jeg er glad jeg fikk sjansen til å bli kjent med. Greia er at jeg har vært litt ute av stand til å skrive i det siste, og egentlig lytte også, for motivasjonen har også vært så som så - og denne har ligget der, med det fete coveret, og nærmest forlangt oppmerksomhet. Og siden jeg begynte rundene med denne, har jeg kommet mer og mer inn mot kjernen i bandets tunge musikk.

Skaarv@Facebook

Vokalen er en anelse lik Crowbar, kanskje i de tidlige dagene, og med en del melodisk krydder. Det er en kontrollert form for stonerskriking, om det i det hele tatt sier deg noe :). Musikken er ganske tett opp mot det Sahg klemmer ut, og selv om Skaarv ikke har like bra refrenger og hooks, flyter dette albumet bra framover.

Jeg var nok på fjerde runde-ish før jeg skjønte dette, at det ikke bare var nok en skive. Låtene trenger litt tid, men mye er umiddelbart også. Gitarene gjør mye fett, og jeg liker spesielt når tempoet varieres og legges litt over snittet de kjører på.

Coveret er som nevnt fett, produksjonen er veldig bra, og låtene er kule. Noen ganger når jeg spiller skiva får jeg en følelse av at alt er en lang låt, noen ganger er det enkelte spor som stikker seg ut, men det er en proff og bra utgivelse innenfor sjangeren.Er stonerrock/-metal din greie er dette ganske så bra.

Samme karakter som sist,. der de også viste eg bra fram, og hadde fett cover. Knall pakke med andre ord.

8/10

Tracklist:

  1. Prey
  2. Confessions of a Tongue Ripper
  3. Gévaudan
  4. Culling in the Mist
  5. Mirror
  6. White Moth
  7. Herald of Lies
  8. Buried in the Sea
  9. Horizon