Karmøygeddon 24 Paradogmata Ad Hmno 500x80

Sylvaine til Oslo (07.12.22)

av yngve

Sylvaine

Alt skjer på Krøsset i Oslo. Support er Fvnerals.

Det er Victoria@Vulkan Scene som tipser, og som legger igjen info. 

"Kathrine Shepard, som Sylvaine kalles, har lenge blitt sett på som en liten alv i den norske black metal-scenen. Bak alven er det en krigerkvinne, og denne kvinnen skapte albumet Nova som kom ut 4. Mars 2022. Nova er et album som både er en personlig og en musikalsk oppvåkning for sangerinnen om å prøve å finne sin egen vei i denne verden."

Sylvaine@Facebook

"I det nye albumet kan man hinte til Lord of the Rings-lignende drivende korarrangement i albumets åpningsspor. I motsetning til andre jenter som har klamret seg til den amerikanske metallscenen akkurat nå, er Sylvaine noe utenom det vanlige. Det er absolutt ingen i metalscenen som kan synge i vokalsortimentet hennes, alt fra alvelignende vokal som Enya og Lisa Gerard til blackmetal Erichtro screams.

Men for Sylvaine, som elsker Paul Verlaine og andre franske romantiske poeter (hun er også en ett diehard Type O Negative-fan), er det fortsatt de skrevne tekstene som ligger hjertet hennes nærmest. Hun forklarer: Musikk er et forsøk på å unngå ord som vi ikke alltid kan uttrykke i våre liv."

Arrangementet på Facebook

Billetter får du HER .