Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Synge med Black Debbath på Tons of Rock?

av yngve

 Dsc5556 Black Debbath, Fredag, Tons Of Rock  Kanskje du blir den heldige? Penger og berømmelse?

Tons of Rock melder at det er igangsatt en tevling, hvor du kan sende inn en videosnutt hvor du synger en bit av 'Mongo Norway'-låten til Black Debbath, og om du trekkes ut er det stor scene og med Debbath som backingband som gjelder :) 

Og du får 10 000 spenn om du vinner. 

10 000! 

Og et intervju i nettmagazinet Rockman.

Bilde: Black Debbath@Tons Of Rock, fotograf: Jørgen Freim

"At mange av de titusenvis av menneskene som står foran scenen år etter år på Tons of Rock egentlig drømmer om en plass på scenen er det lite tvil om. Nå kan drømmen bli virkelig. I tillegg til en opptreden med selveste Black Debbath, er det både penger og berømmelse i form av publisitet som ligger i premiepotten når Norges råeste rockevokalist skal kåres.

Tons of Rock er Norges største rock- og metalfestival, og går av stabelen på Fredriksten Festning i Halden 22 - 24.juni. Blant årets artister finner man storheter som Slayer, Blink-182, Five Finger Death Punch, Sabaton, Emperor og mange flere."

Stipend og berømmelse

"Vi jakter etter en unik stemme og en verdig vinner. Sammen med våre samarbeidspartnere Norsk Tipping og Rockman og våre venner i Black Debbath kan vi virkelig gjøre drømmer virkelig" sier Jarle Kvåle fra Tons of Rock.

Vinneren vil gå på scenen sammen med Black Debbath og runde av Tons of Rock den 22. juni med å fremføre låten Mongo Norway. I tillegg vil vinneren få Kr. 10.000,- i stipend fra Norsk Tipping og intervju i Rockman."

Hvordan delta?

"For å melde seg på må du sende en video på 20 - 40 sekunder der du synger låta "Mongo Norway av Black Debbath. Videoen sender du til denne e-mailadressen innen 27. mai 2017.

Det blir deretter plukket ut 5 finalister som blir presentert for publikum som videre skal avgjøre hvem som er Norges råeste rockevokalist. De fem finalistene lanseres 31. mai og publikum skal stemme i perioden 31. mai - 6. juni. 8. juni annonseres den heldige vinneren."