Karmøygeddon 24

Takida "Sju"

av yngve

Takida 19Selskap: Takida Music/BMG

Release: 07.06.19

Takida@Facebook

Fengende rock fra Sverige.

Det er hardrock, men det er også veldig snilt, så summert ligger det nok i landskapet med band som appellerer utenfor rammene våre også. Som D-A-D, om du skjønner. Musikalsk er det ikke store likheter, men..

Refrengene bærer låtene, de er tidvis veldig bra, allsang og fengende, stadionrock, lette å like. Men også de andre delene i låtene holder bra nivå. 

Strengt tatt skal man vel være ganske nedgravd om man ikke synes dette er ok å lytte på, om ikke annet fordi det er musikk som har livsglede over seg. Og når produksjonen er kanon, og nivåene på det hele er så proffe, da må man fastslå at Takida har sydd sammen en vellykket pakke. Men det er en smakssak selvfølgelig, selv om jeg tror en del som er før tøffe til å innrømme det kanskje innerst inne vil like noe av dette :).

Gitarist Tomas Wallin: "Sju er vårt mest gjennomarbeida og komplette album. Det er helt enkelt det beste vi har gjort så langt. Musikk burde føles langt inn i hjerterota. Den skal berøre lytteren. Vi lar andre skrive gladmusikken, og så fokuserer Takida heller på melankolien og tristessen."

Minus for kjedelig cover.

7/10

Tracklist:

  1. What About Me
  2. How Far I'll Go
  3. Eva
  4. Master
  5. The Meaning
  6. Edge
  7. Untouchable Pt 2 (feat. Dea Norberg)
  8. Final Day
  9. Fading into Life
  10. In the Wake