Rockforums B 80x500 210525 Heavymetal No Bannerannonse Kg2022 80x500px

Tantara, snart nytt album (låtpremiere)

av yngve

Bandet har ny låt ute nå idag, sjekk den her på Heavymetal.no.

Tusen takk til Jelena@Indie Recordings for tips og låt :).

" Massive old-schoolgitarer, blinkende energiske soloer, lynraske trommer og pumpende vokaler tar oss med på en intens, men opplysende reise som minner oss om døden. Sangen er vår tredje sniktitt inn i Tantaras andre album Sum Of Forces, som slippes 7. september, så vær forberedt!"

***

Nyhet fra 27.07.12:

Bandet er bare litt over en måned unna plateslipp. 

7. september kommer albumet Sum Of Forces, har du ikke hørt de par smakebitene som er ute, sjekk de ut under her.

***

Nyhet fra 08.06.18:

Album kommer i september.

Skiva har fått tittelen 'Sum Of Forces' og fra den hiver du deg ut i 'Punish The Punisher'.

Om låten sier bandet at "...den er en oppfordring til folk om å ta tilbake makten i livene deres fra noen som undertrykker de - om det måtte være myndigheter, mektige selskaper, eller et personlig forhold. Vi er alle under overflødig kontroll på en eller annen måte, og det ofte uten å selv være klar over det. Mennesker med stor makt har en tendens til å misbruke denne makten. Helt siden låta ble skrevet i 2012 har den hatt som mål om å vekke lytterne og motivere dem til å ta en stilling til eget liv og kreve makten tilbake."

Tantara@Facebook

Det er Jelenea@Indie Recordings som melder inn tipset til Heavymetal.no, og som la ved litt info:

"Det norske thrashbandet Tantara tar sjangeren tilbake til røttene, og kombinerer tunge melodier, raske riff og komplekse sangstrukturer. Bandet ble dannet i slutten av 2009, da de fire medlemmene bestemte seg for at tiden var inne for den andre store thrashbølgen. Alle medlemmene er inspirert av den tunge thrashmetall scenen fra 80-tallet, og Tantara har gitt sjangeren en ny, moderne edge, samtidig som de holder seg til sjangerens tradisjoner. Siden utgivelsen av debutalbumet Based On Evil i 2012 har de delt scene med band som Kreator, Havok, Destruction, Artillery, Gama Bomb og mange andre band. "

Bandet: "Hele prosessen rundt dette albumet har vært en lang reise for oss. De eldste låtene kan dateres så langt tilbake som 2011, rett etter vi hadde fullført innspillingen av vårt debut-album, mens det nyeste ble ferdigskrevet under innspillingen av dette albumet. Nå er plata ferdig, det er Tantara, og den er klar for dere. KJØR!!"

Tracklist:

  1. Punish the Punisher
  2. Death Always Win 
  3. Aftermath
  4. Sleepwalker 
  5. Sum of Forces
  6. White Noise
Tantara 18