H Madd

The New Death Cult, releaseparty (Oslo, 26.09.19)

av yngve

The New Death Cult 19 Sebastian LudvigsenBandet slipper skive, alt feires på Parkteateret. Jeg legger igjen skrivet jeg fikk fra Parkteateret, det var såpass gjennomført at det er liten vits å legge til noe.

Bandbilde, fotograf: Sebastian Ludvigsen

"De har blitt omtalt som en brilliant krysning mellom Queens of the Stone Age, Biffy Clyro og Pink Floyd. I september kommer The New Death Cults debutalbum, og releasekonserten blir på Parkteatret.

Dette er et band som driver heavy-rocken fremover, perfekt tilpasset vårt århundre, samtidig som at lydbildet kan sammenlignes med de beste rockebandene fra 90-tallet."

The New Death Cult@Facebook

"Estetisk sett utforsker bandet det unike smeltepunktet hvor solid ørkenrock kolliderer med tunge riff og blir til ørekilende melodier og refrenger av kosmisk storhet. Tekstene inspirerer til sann, universal kjærlighet, og er fredfull aktivisme for en antikrig, miljøvennlig og anti-korrupsjon- bevegelse i musikk. Målet er å gjøre verden til et bedre og tryggere sted for denne og kommende generasjoner.

Visuelt sett består bandet av fire maskerte humanoide romvesener, som går under pseudonymene Alpha (vokal + gitar), Beta (gitar), Gamma (bass) and Delta (trommer).

Debutalbumet deres er produsert av Stamos Koliousis (Kampfar, Keep Of Kalessin, Fight the Fight, Djerv ++), og er tatt opp i Røffsound Studios i Oslo. Kun det beste vintage-utstyret som bandet fikk tak i ble brukt under innspillingen, noe som gjør at albumet fremstår som spesielt organisk, autentisk og relevant i det store havet av heavy rock der ute."

  • Dato: Torsdag 26. september
  • Tid: Dørene åpner 19:00
  • Pris250,- + avg. Kjøp billetter HER
  • Alder: 18-årsgrense