Rockforums B 80x500 210525 Heavymetal No Bannerannonse Kg2022 80x500px

Tnt-konserter (anmeldelser)

av yngve

Tnt Ronni Oslo 13 1 17 2Rock And Roll Dreams har anmeldt bandets konserter.

Bilde: Ronnie/Tnt, fotograf: Jan Dahle

Gjøvik, Oslo og Drammen, Jan Dahle/Rock And Roll Dreams var på alle tre, og sjekket inn anmeldelser som speiler innsikt og gode anmelderbriller. Det er spesielt interessant å lese observasjoner og innspill fra tiden før konsertene. 

Sakset fra Oslokonsertanmeldelse. "TNT åpner konserten akkurat som på Gjøvik, med Give Me A Sign og As Far As The Eye Can See. Spenningsmomentet Harnell skal vise seg å være i klart bedre form enn kvelden i forveien, men det er en rufsete stemme som åpenbarer seg i mellomsnakket. Under låtene fungerer det uansett så mye bedre enn 24 timer tidligere, selv om sangeren sliter noe med blant annet rolige låter som Child’s Play og den akustiske Lionheart."

Sakset fra Drammensjobben: "Diesel er ikke i form når han ankommer backstage, og influensaen som også var merkbar dagen i forveien har nå satt enda tydeligere spor. Samtidig tester gitarist Ronni Le Tekrø den akustiske gitaren, og når det er tid for lydprøver for hele bandet forløper dette på vanlig vis. I dag er det Downhill Racer og Child’s Play som benyttes til formålet."

Les resten på Rock And Roll Dreams og legg til bloggen i bokmerkene dine. Følg også gjerne siden på Facebook.