Karmøygeddon 24 Paradogmata Ad Hmno 500x80

Tons Of Rock, en av Norges viktigste festivaler?

av yngve

LogoPressemeldingen sier sitt, nå er det bare å krysse fingrene for at arrangementet gjør det bra og overlever debuten neste uke.

Pressemelding: "Tons of Rock betegnes som en av Norges beste og viktigste festivaler i sitt første leveår!

I flere av de største årlige og tradisjonsrike gjennomganger av årets viktigste festivaler, så skårer Tons of Rock helt i toppen av skalaen, med terningkast 5 og oppover."

Festivalsjef Svein Bjørge:
"Dette er jo helt fantastisk! I feks. VG er det kun 4 festivaler som får 5’er-terning, og det er Tons of Rock, Stavernfestivalen, Bergensfest og Øyafestivalen. I Dagbladet går 5’er-terningen kun til Tons of Rock, Bergensfest, Slottsfjell. Øya får 6. Det har så vidt vi kjenner til aldri før skjedd at en festival allerede fra år én er blitt regnet som en av Norges absolutt beste og viktigste, og det er ikke til å stikke under en stol at disse kåringene er svært viktige for festivalene i Norge, som alle kjemper om oppmerksomhet. Samtidig er det en solid anerkjennelse for en helt ny festival som Tons of Rock, som nå de siste ukene har opplevd en eksplosjon i billettsalget. Vi sees på Fredriksten Festning!""