Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Tons Of Rock, klubbkveld (19.06.18)

av yngve

Mork 17 Elisabeth Anette ThompsenEr du i Halden kvelden før festivalen sparker igang...? Da er det bare å få med seg en energisk klubbkveld.

Bildet: Mork@Aksel/Kristiansand 26.05.17, fotograf: Elisabeth Anette Thompsen

Pressemelding: "Halden kokte når Tons of Rock arrangerer klubbdag i 2017. Kvelden før kvelden klubbdagen ble en ubetinget suksess som i år videreføres og forsterkes på hele 9 scener i Halden og 19 band."

Det meldes inn at det var en "...massiv oppslutning av band som ville spille." Og det skjønner man, det er jo en hel del folk i området i denne tiden,og samtidig oppfordres utesteder og scener utover det som planlegges fra festivalens side, om å sette opp egne show. "Vårt mål er at byen skal koke av konserter og fet rock" sier Yvonn, daglig leder i Tons of Rock.

"Med de lokale Haldenscenene Høna, Reis, Kultursalen, Grensen, Kongens, Vannvogna, Bryggerhuset, Feelgood og nachspiel på Funhouse i kjelleren på gamle Samfundet, ser det ut til at Tons of Rock igjen har lagt til rette for en helaften i Østfold av de sjeldne."

"Med band som Devil & The Almighty Blues, Gringo Bandido, De Marvels, Squareheads, Boogie Traps, Mork, Madaila Lamas, Berusalem og mange flere, har vi sikret oss et fantastisk klubbprogram. Halden har utrolig mange fete band om dagen, og de fleste av banda er også albumaktuelle. Oppfordrer publikum til å studere programmet da de garantert vil finne mange favoritter." Bookingansvarlig Jarle forteller at "...utfordringen heller blir hvordan publikum skal legge opp kveldens byvandring."

Og alt i regi av Tons Of Rock denne klubbkvelden er notert som "...gratis, og alle er invitert!"

I fjor var det fulle hus, kø og omsetningsrekord på flere av stedene som huset liveoppelvelser under klubbkbelden, og i år åpnes også "...campingen på festningen samme dag, så vi regner med ytterligere tilstrømning av gjester fra hele landet til Halden.  Den populære Tons of Rock Campen åpner kl. 14."